Merk jij dat je momenteel ergens vastloopt? Dat er iets niet helemaal meer stroomt? Dat je als het ware uit balans bent? En sta je ervoor open om dit samen met mij te onderzoeken? Wees dan welkom!

Niets is namelijk vervelender dan merken dat er iets wringt, maar er niet helemaal de vinger op kunnen leggen en er daardoor (herhaaldelijk) vast blijven lopen. 

Laten we dan samen gaan onderzoeken op welke manier jij nu uit balans bent, waarom dit zo is, maar vooral ook HOE je heft weer in eigen hand kan nemen om weer in balans te komen. 

 

Tijdens onze afspraak/afspraken zal ik met je meekijken. Hierbij zal ik energetische tools als aurasprays, essentiële oliën, kruiden en healings combineren met mijn psychologische vakkennis. Oftewel: Welcome to the twighlight zone

Je kan aangeven op welke dag jij de intake wil, namelijk: woensdag, zaterdag of zondag. Je klikt de dag aan, kiest bij betalen vervolgens de  optie "zonder verzendkosten"  en ik neem contact met je op om een datum voor de sessie vast te leggen!

Wat kan je van mij verwachten:

- Onze eerste afspraak zal in het teken staan van kennismaken en het verkennen van waar je nu in vastloopt. Indien mogelijk zal ik je direct handvatten meegeven waar je de komende week al mee aan de slag kan.

- Na de eerste afspraak stellen we samen een plannetje op voor de komende tijd. Hoeveel sessies heb je nodig, en waar wil je gericht aan gaan werken?

- In de vervolg sessies zullen we hier actief mee aan de slag gaan. Tools uit de psychologie en meer spirituele tools worden gecombineerd.

- Onze afspraak duurt ongeveer een uur. Wanneer we langer nodig hebben, gaan we langer door. 

- De afspraken zullen indien mogelijk buiten in de natuur plaatsvinden.

 

 

Wanneer is dit iets voor jou?

- Je staat er voor open om je proces naast met gevoel en gedachten, ook op energetisch niveau, te onderzoeken.

- Je vindt het belangrijk dat dit onderzoeken vanuit een stevige fundering komt, met beide voeten op de grond. 

- Je loopt tegen zaken in het dagelijks leven aan.

- Je merkt dat je uit balans bent of dreigt te raken.

Twijfel je nog ergens? Neem gerust contact met me op! 

 

* Na het bestellen van deze pilot-sessie neem ik contact met je op voor de locatie en het inplannen van een datum! 

 

 

Actie! Wanneer jij nu een sessie inboekt, ontvang je een Soulflame welkomstcadeau met daarin een kaars maat L! 

Nieuw!

Programma Hannah

€ 50,00 € 40,00
Nieuw!

Programma Hannah

€ 50,00 € 40,00

Programma Hannah

Helaas een taboe binnen de paardenwereld, maar veel ruiters ervaren spanning in de omgang met hun paard. Dit kan tijdens het rijden zijn, het rijden van buitenritten, het doen van grondwerk, etcetera etcetera. Je bent echt niet de enige! 

Naast dat spanning voor jou vervelend is om te ervaren, heeft dit ook veel invloed op de communicatie tussen jou en je paard. Er ontstaat als het ware ruis op de lijn. Dit kan op zijn beurt weer frustratie geven omdat je paard jou misschien nu niet helemaal begrijpt. Ook kan het op zijn beurt weer zorgen voor spanning bij je paard, want "vrouwtje, waar maak jij je nou zo druk om? Is er reden tot PANIEK?!".  

Spanning kan echt veel verschillende oorzaken hebben. Enkele grepen hieruit: Verwachtingen, negatieve gedachten, trauma, energie van anderen, etc.. Gelukkig kunnen we wat hieraan doen! 

 

Wil jij werken aan je spanning?

 

Natuurlijk wil je dit! In Programma Hannah zullen we de bron van jouw spanning gaan onderzoeken en doorbreken. Om dit met jou te kunnen doen kan ik uiteenlopende methodes inzetten. Ik ben geschoold als psycholoog en vanuit daar getraind in de cognitieve gedragstherapie, technieken voor traumaverwerking (emdr, exposure, rescripting) en verschillende meditatieve oefeningen. Daarnaast ben ik thuis in de spiritualiteit en ben ik tevens in staat jou op energetische wijze te ondersteunen. Misschien is een van de oorzaken van je spanning dat de energie niet lekker door kan stromen? Dan is het mogelijk om hier middels een healing aan te werken.

 

Even praktisch

 

De afspraken zullen direct bij jou op locatie zijn! Zo kunnen we direct in de praktijk aan de slag met jouw spanning. Is er, om de een of andere reden, op voorhand eerst ander werk nodig voor we dit meteen met je paard kunnen doen? Dan zullen we eerst die stap zetten. 

Tijdens de intake maken we kennis met elkaar (en met je paard/pony). De intake staat in het teken van onderzoeken, waar komt jouw spanning vandaan? Is er een oorzaak of is het een opeenstapeling? Hieruit gaan we samen een plan opstellen.

De vervolgafspraken zullen we ook lekker praktisch aan de slag gaan. Merk jij bijvoorbeeld dat je enkel spanning ervaart op wedstrijd? En is die wel belemmerend? Dan kan ik gewoon met je mee om je daar direct te kunnen coachen!

 

Vervolgafspraken

 

Je kan ervoor kiezen om na de intake losse sessies te boeken, maar je kan er ook voor kiezen een strippenkaart aan te schaffen. Een strippenkaart is een jaar geldig. Je hoeft dus niet alle sessies achter elkaar te boeken. Uiteraard ben je met een strippenkaart voordeliger uit dan met losse sessies. 

 

Kilometer vergoeding

Helaas rijden we niet gratis! Dat betekent dat ik vanaf een straal van 15km rondom Arnhem 0,30ct per km zal rekenen. Dit zal dus nog bij de prijs opkomen. 

 

Vragen die ik met regelmaat krijg bij bestellingen voor de afgestemde producten is “Ja, maar welke intentie is dan passend? Hoe formuleer ik deze?”. Hier wil ik je mee helpen zodat jouw kaars/auraspray/etc. je optimaal kan gaan ondersteunen!  

En eerlijk, het is ook lastig om dit goed te doen! Intenties stellen is niet helemaal hetzelfde als het formuleren van een doel, al kan het hierop lijken in zijn vorm. Het is ook nog eens een vorm van hulp vragen aan het universum, waarbij we in onze huidige maatschappij hulp vragen al super lastig vinden. Herkenbaar? 

Wat we concreet gaan doen is eens samen zitten. Samen gaan we verkennen waar jij nu tegenaan loopt en waar je ondersteuning bij zal willen. Waar mogelijk zal ik je direct ook handvatten proberen mee te geven hoe je zelf aan de slag kan met de intentie, naast de ondersteuning. Ook zullen we deze intentie vast het universum in schieten en samen jouw kaars (L) gaan maken!
 

En zoals zo passend is bij mij, doen we dit lekker op de rand van de spiritualiteit en wetenschap, en dus met onze beide voetjes stevig op de grond! Waarin in het verhelderen van jouw proces mijn achtergrond als psycholoog helpend zal zijn, en bij het maken van de kaars weer het stuk spiritualiteit sterker naar voren komt. 

Dit alles doen we gewoon bij mij op locatie*(**) met een lekker kopje (kruiden)thee en natuurlijk iets te knabbelen. 

De bedoeling is dat jij naar huis gaat met ideeën over hoe je proces in elkaar zit en hoe je dit (indien nodig) mogelijk zelf al kan aanpakken. Daarnaast ga je naar huis met een afgestemd product.  

*Locatie ontvang je na betaling + in planning van de sessie

** Bij goed weer zullen we waar mogelijk naar buiten gaan

Wanneer is dit iets voor jou?

- Je loopt tegen zaken in het dagelijks leven aan.

- Je merkt dat er iets niet helemaal stroomt, maar kan er nog niet de vinger op leggen.

- Je vindt het lastig om een intentie te bedenken bij de bestelling van een kaars, maar wil wel graag ondersteuning hebben via een kaars. Hierin merk je dat je teveel gaat bedenken in plaats van gaat voelen. 

- Je staat er voor open om je proces te onderzoeken

- Je vindt het belangrijk dat dit onderzoeken vanuit een stevige basis komt, met beide voeten op de grond. 

Binnenkort ook beschikbaar. Maak vanuit je eigen huis, op jouw tempo, op jouw moment, je eigen intentiekaars! Je koopt een e-cursus en de producten bij mij.

Ik zorg dat jij de producten krijgt die je nodig hebt. Hiervoor heb ik nodig dat je mij vast vertelt welke intentie je aan de kaars wil meegeven.

Je krijgt toegang tot video-opnames waarin ik je meeneem door het proces van het maken van je eigen intentiekaars. We zullen beginnen met een uitleg over het stellen van intenties. Vervolgens zal ik je meenemen in een geleide meditatie om vanuit een geaarde basis je eigen kaars te kunnen maken. Ook zullen we in meditatie de kaars de intentie meegeven. Hierna krijg je van mij filmpjes over hoe je de kaars gaat maken, waarin je jouw eigen intentie aan de kaars gaat toevoegen! 

Op voorhand zal ik voor jou je eigen essentiële olie blend maken. In dit flesje zit meer dan genoeg voor de kaars. Waarschijnlijk houdt je over en heb je dus nog olie over om eventueel te diffusen of voor "on the go". Daarnaast zal ik je de benodigde edelstenen, kruiden, het glaasje en de wax meesturen.  

De maat van jouw eigen kaars zal gelijk zijn aan maat L.