Nieuw!

Programma Hannah

€ 50,00 € 40,00
Nieuw!

Programma Hannah

€ 50,00 € 40,00

Programma Hannah

Helaas een taboe binnen de paardenwereld, maar veel ruiters ervaren spanning in de omgang met hun paard. Dit kan tijdens het rijden zijn, het rijden van buitenritten, het doen van grondwerk, etcetera etcetera. Je bent echt niet de enige! 

Naast dat spanning voor jou vervelend is om te ervaren, heeft dit ook veel invloed op de communicatie tussen jou en je paard. Er ontstaat als het ware ruis op de lijn. Dit kan op zijn beurt weer frustratie geven omdat je paard jou misschien nu niet helemaal begrijpt. Ook kan het op zijn beurt weer zorgen voor spanning bij je paard, want "vrouwtje, waar maak jij je nou zo druk om? Is er reden tot PANIEK?!".  

Spanning kan echt veel verschillende oorzaken hebben. Enkele grepen hieruit: Verwachtingen, negatieve gedachten, trauma, energie van anderen, etc.. Gelukkig kunnen we wat hieraan doen! 

 

Wil jij werken aan je spanning?

 

Natuurlijk wil je dit! In Programma Hannah zullen we de bron van jouw spanning gaan onderzoeken en doorbreken. Om dit met jou te kunnen doen kan ik uiteenlopende methodes inzetten. Ik ben geschoold als psycholoog en vanuit daar getraind in de cognitieve gedragstherapie, technieken voor traumaverwerking (emdr, exposure, rescripting) en verschillende meditatieve oefeningen. Daarnaast ben ik thuis in de spiritualiteit en ben ik tevens in staat jou op energetische wijze te ondersteunen. Misschien is een van de oorzaken van je spanning dat de energie niet lekker door kan stromen? Dan is het mogelijk om hier middels een healing aan te werken.

 

Even praktisch

 

De afspraken zullen direct bij jou op locatie zijn! Zo kunnen we direct in de praktijk aan de slag met jouw spanning. Is er, om de een of andere reden, op voorhand eerst ander werk nodig voor we dit meteen met je paard kunnen doen? Dan zullen we eerst die stap zetten. 

Tijdens de intake maken we kennis met elkaar (en met je paard/pony). De intake staat in het teken van onderzoeken, waar komt jouw spanning vandaan? Is er een oorzaak of is het een opeenstapeling? Hieruit gaan we samen een plan opstellen.

De vervolgafspraken zullen we ook lekker praktisch aan de slag gaan. Merk jij bijvoorbeeld dat je enkel spanning ervaart op wedstrijd? En is die wel belemmerend? Dan kan ik gewoon met je mee om je daar direct te kunnen coachen!

 

Vervolgafspraken

 

Je kan ervoor kiezen om na de intake losse sessies te boeken, maar je kan er ook voor kiezen een strippenkaart aan te schaffen. Een strippenkaart is een jaar geldig. Je hoeft dus niet alle sessies achter elkaar te boeken. Uiteraard ben je met een strippenkaart voordeliger uit dan met losse sessies. 

 

Kilometer vergoeding

Helaas rijden we niet gratis! Dat betekent dat ik vanaf een straal van 15km rondom Arnhem 0,30ct per km zal rekenen. Dit zal dus nog bij de prijs opkomen.