Over mij

Welkom

 

Op 18 april 2022 ben ik, Marloes, begonnen met Soulflame en wat in eerste instantie enkel via Instagram liep (@_soulflame._) mag nu ook het world wide web op!

Het gedrag van mensen heeft mij altijd geboeid. Na de afronding van mijn studie psychologie met een master in Tilburg (klinische forensische psychologie) ben ik al een tijdje als psycholoog aan de slag. Cognitie en gedrag zijn onwijs interessant. Ik heb echter altijd gemerkt dat ook het energetische niveau een rol speelt in het proces van en tussen mensen. Zelf vind ik het belangrijk om te vermelden dat ik geen voorstander ben van het ontsnappen naar de spiritualiteit als het leven op aarde je te zwaar wordt. Maar ik ben ook niet enkel "team wetenschap". Ik geloof dat er meer is dan dat we met het blote oog kunnen waarnemen, dat er meer is dan dat we kunnen meten en testen. Als je dit allemaal meeneemt, dan is er super veel mogelijk! 

Voor mij was om hulp vragen lang niet altijd gemakkelijk, en soms nog niet, maar ik heb er goede stappen in gezet. Ik heb (her)ontdekt dat ik ook op energetisch niveau ondersteuning kan ontvangen. Dit kan bijvoorbeeld vanuit kaarsen, edelstenen, essentiële oliën en kruiden. Die hebben namelijk allen een energetische werking. Als ik een intentie stel, en dit combineer met deze ondersteunende tools... Wauw dan komen deze intenties zoveel sterker nog naar voren. Denk bijvoorbeeld aan de intentie om in balans te komen, in combinatie een ondersteunende essentiële olie. Zelf haal ik hier veel uit, ik werk zelf dan ook bijna dagelijks met deze producten. Waardoor ik kan zeggen dat ik de producten waar ik mee werk goed ken. 

Specifiek kaarsen vind ik zelf een fijne tool om mee te werken omdat kaarsen een moment van verstilling creëren. Het creëert echt een moment voor jezelf als je een kaars aansteekt. Je kan terwijl je naar de kaars kijkt, in jezelf keren, het kan als het ware een meditatieve werking hebben. Kaarsen hebben van oudsher energie en kracht en worden bij veel rituelen gebruikt. Een kaars is van het hier en nu, maar ook eindig. Immers de was en het lontje branden langzaamaan op. Het stuurt een "NU" het universum in. Een kaars versterkt met een intentie, is dan ook een echte powerhouse

Ik wil jou ook ondersteunen door voor jou, in afstemming op jouw wens, energie en proces, een kaars te maken.

Bij alle producten kan je aan mij doorgeven welke intentie jij jezelf gunt. Natuurlijk kan dit ook als cadeautje voor een ander. Omdat een kaars niet altijd even handig mee te nemen is heb ik ook 'to-go' opties, zoals spray's en rollers. 

Nu is het zo dat het best ingewikkeld kan zijn om de meest passende intentie, bij het moment van jouw proces, te bedenken. Ik wil je hier graag bij helpen. Vanuit mijn achtergrond als psycholoog heb ik inmiddels best wat tools in mijn rugzak om zaken te helpen verhelderen. Je kan dan ook bij mij terecht om samen eens te praten over in welk proces je momenteel zit. Samen gaan we dan de intentie stellen voor de kaars. Volledig afgestemop jou en je proces. Weet dat ik hier echt de tijd voor neem en je hierin wil helpen. Weet dan ook dat je echt niet te veel bent als je een berichtje stuurt. Nike zou zeggen "just do it!", en ik moet zeggen: deze mindset helpt mijzelf vaak ook. 

 

Dus Just do it en ik zie je mailtje of DM via Instagram wel verschijnen!

 

Liefs,

 

Marloes