Over mij

Welkom

 

Op 18 april 2022 ben ik, Marloes, begonnen met Soulflame en wat in eerste instantie enkel via Instagram liep (@_soulflame._) mag nu ook het world wide web op!

 

Het gedrag van mensen heeft mij altijd geboeid. Na de afronding van mijn studie psychologie met een master in Tilburg (klinische forensische psychologie) en daarna de GZ-opleiding, ben ik nu al een tijd als psycholoog aan het werk. Cognitie en gedrag zijn onwijs interessant. Ik heb echter altijd gemerkt dat ook het energetische niveau een rol speelt in het proces van en tussen mensen. Zelf vind ik het belangrijk om te vermelden dat ik geen voorstander ben van het ontsnappen naar de spiritualiteit als het leven op aarde je te zwaar wordt. Maar ik ben ook niet enkel "team wetenschap". Ik geloof dat er meer is dan dat we met het blote oog kunnen waarnemen, dat er meer is dan dat we kunnen meten en testen. Als je dit allemaal meeneemt, dan is er super veel mogelijk! 

 

In mijn aanbod vind je coaching en afgestemde energetische producten. In alles wordt de wetenschappelijke vakkennis, tools uit de therapieën die ik geef (Cognitieve gedragstherapie, schematherapie, systeemtherapie) en de energetische tools (kaarsen, aurasprays, energetische healingen, kaartleggingen) gecombineerd. 

 

Oftewel: Welcome in the twilight zone!

 

 

Liefs,

 

Marloes