Heb jij een product of dienst van Soulflame ontvangen? Laat mij dan weten wat je ervan vond door een mailtje te sturen naar aflameforyou@gmail.com . Ik vind het onwijs leuk en leerzaam om te lezen hoe jullie de producten en diensten ervaren hebben. Ook als je minder tevreden bent, neem even contact met me op! 

Reacties

Jessy - Deelnemer Programma Hannah

"Ik heb super veel gehad aan de lessen van Marloes! Ik had in het begin veel last met alle stress los te laten tijdens het rijden waardoor mijn paardje er zelf heel zenuwachtig van werd. We hebben samen heel erg gekeken hoe we de spanning kunnen verbreken en hoe ik en mijn paardje goed konden samenwerken. Ze heeft mij tips gegeven en geholpen! Ik kan nu al zo’n stuk verder! Ik zou het zeker weer een sessie boeken!”

Marjolein - Kaars

"Voor moederdag was ik op zoek naar een persoonlijk cadeautje en zo kwam ik bij Soulflame terecht. Het concept sprak me erg aan, waardoor ik ook meteen een kleine kaars voor mezelf bestelde. Marloes is een lief en positief mens, dus het contact verliep fijn! Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren is dat Marloes zelf nog afstemt op de persoon zelf. Dus de intenties die ik heb meegegeven voor beide kaarsen vult zij aan met haar afstemming zodat het tot een kloppend product komt. Ook fijn omdat de kaars zo echt een verassing kon blijven en ik niet van tevoren in overleg hoefde met mijn moeder over de intentie etc. De kaarsen werden mooi op tijd geleverd en het was een feestje om ze samen uit te pakken! De geuren, de kruiden, de bloemen en edelstenen... De kaarsen zijn zó passend! Ik pak de kaars er regelmatig bij als ik wat tijd voor mezelf wil. Het helpt me weer terug te komen bij mezelf. Mijn moeder benoemt ook nog iedere keer dat ze het zo'n fijn cadeau vindt. Zij gebruikt 'm veel bij meditaties. Ik kan de kaarsen van Marloes zeer aanbevelen! De enige tip die ik heb is om bij twijfel voor de grotere variant te kiezen. Ik heb nog spijt dat ik geen grotere kaars heb besteld ;) "


Praktijk Lisan - Kaars

"Marloes heeft een super mooi bedrijf waarbij ze intuitief fantastisch mooie kaarsen maakt. Ik heb een prachtige kaars ontvangen voor mijn bevalling met mijn eigen intenties erin verwerkt. Marloes voelde op afstand haarfijn aan en heeft er iets heel moois en krachtigs van gemaakt. De kaars heeft me enorm gesterkt in mijn oerkracht en heeft me ondersteunt in een prachtige bevalling van ons zoontje. Daarnaast is het ook super leuk om een kaars kado te geven aan iemand anders. Ze checkt in en maakt een uniekek aars. Zo persoonlijk! Ik kan het iedereen aanbevelen."

Lieke - Kaars

"Marloes voelde goed aan dat ik naast mijn bestelde kaars wellicht nog behoefte had aan een extra kaars voor mijn innerlijke kind. Bizar dat ze dit aanvoelde, ik zat namelijk op het laatste moment nog te twijfelen of ik deze ook nog zou bestellen. Naast dat ze beiden heerlijk ruiken en er prachtig uitzien, dragen ze ook iets bij aan de processen waar ik op dit moment doorheenga. Het persoonlijke kaartje dat ik erbij ontving maakte het helemaal af. Afgestemde kaarsjes bestellen bij Marloes is echt een cadeau voor jezelf, én hartstikkel euk om anderen mee te verrassen."

Iris - Kaars

"Voor mijn moederdag heb ik een persoonlijke kaars besteld bij Marloes, het bestellen ging fijn. Ik kon makkelijk een intentie mee geven aan de kaars, deze zag er bij levering prachtig uit, de geur en de edelstenen klopte precies. 

Een mooi handgeschreven kaart voegt nog wat extra waarde toe, mijn moeder was erg verrast en er super blij mee!"

Inge - Kaars

"Het concept van een afgestemde kaars krijgen en mogen geven is onwijs bijzonder en liefdevol. Marloes stelt ze samen voor precies datgene wat jij of de ander nodig heeft voor dat moment. Je voelt dat Marloes het met passie en zuiverheid doet! ๐Ÿ™ Het is een waar cadotje de kaars! En ziet er ook nog eens prachtig uit en ruikt heerlijk! Een waar verwen momentje voor jezelf om te krijgen of te geven ๐Ÿงก"

Joyce - Kaars

"Ik maakte voor het eerst kennis met de kaarsen van Marloes toen ik op een cursuslocatie was. Daar hadden ze er twee. Beide kaarsen zagen er zo mooi uit en roken ook echt heerlijk. Ik wist meteen dat ik er ook een voor mezelf wilde. 

Dus nam ik contact op met Marloes. Al direct kreeg ik een reactie terug. Na het doorgeven van mijn intentie gaf Marloes meteen door wanneer ze verwachte dat ze de kaars kon maken. Zo wist ik wanneer de kaars ongeveer in huis zou zijn. 

En wauw wat was ik blij verrast toen de kaars binnen was. Zo ontzettend mooi en de geur was ook zo passend. Op een handgeschreven kaart heeft Marloes aangegeven welke ingrediënten ze voor mijn kaars gebruikt heeft én als bonus heeft ze ook nog een liedje doorgegeven. Het raakte me meteen. 

De kaars heeft inmiddels al een flink aantal uur gebrand en nog is het niet tot de helft opgebrand. Elke keer opnieuw geniet ik van de geur wanneer ik een momentje voor mezelf neem."

Iris - Kaars

"Een kaars bestellen bij Soulflame en Marloes is een superzacht en liefdevol proces. Marloes weet kraakhelder af te stemmen op precies waar jij op dit moment tegenaan loopt en zoekt met veel liefde en kunde precies uit welke planten, edelstenen en olieën je daarin kunnen helpen. Niet alleen het samenstellen is een pretje, maar het uitpakken van de kaars is minstens net zo'n feestje! De kaarsen zijn prachtig en misstaan absoluut niet op een altaar of op tafel. De kaarsen branden met genoeg geur voor de kamer en branden veilig, geen extra vlammetjes erbij dus! Soulflame maakt een prachtig product, wat net zo leuk is om te geven als voor jezelf als kadootje te bestellen!"